Maksu- ja toimitusehdot

Lue toimitusehdot huolellisesti ennen tilauksen lähettämistä.

 

Tilatut tuotteet lähetämme postin kautta tai nouto myymälästä (ellei tuotteen kohdassa mainita toisin).

Toimituskulut lisäämme paketin hinnan päälle. Tilauksen kulkua voi katsoa sivuilta www.posti.fi

Emme lähetä tilauksia, joissa ei ole mainittu täydellisiä yhteystietoja. Ole huolellinen antaessasi sähköpostiosoitettasi, sillä jos se on väärin, emme voi lähettää tilausvahvistusta, emmekä täten koko lähetystä.

Maksuvaihtohetoina on Postiennako ja Checkout.fi. Maksamalla tilauksen Checkout.fi:n kautta hyväksyt Checkout.fi maksuehdot.

Tuotteiden toimitusaika on 3-14 pv (ellei tuotteen kohdassa mainita toisin). Käsittelemme kaikki tilaukset viipymättä ja mikäli toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä asiakkaalle. Lähetyksen saapumisesta postiin ilmoitetaan matkapuhelimeen tekstiviestillä ja posti säilyttää saapuneita lähetyksiä 7 vrk. Matkahuollosta saapumisilmoitus tulee puhelimeen tekstiviestillä.

Tuotteiden mukana toimitetaan lähetyslista, joka toimii kuittina. Asiakkaan vastuulla on selvittää osien sopivuus omaan mopoon tai moottoripyöräänsä.

Tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus. Viritys- ja sähköosilla, käytetyillä- ja aletuotteilla palautusoikeus on rajotettu. Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet, kun tuote on normaalissa käytössä ja oikein asennettu. Tällöin tuote vaihdetaan uuteen vastaavaan. Useimpien tuotteiden asennus vaatii ammattitaitoa. Älä asenna tuotetta, jos olet epävarma asennuksesta. Välillisiä ja välittömiä vahinkoja ei korvata. Ennen palautusta, ota yhteyttä myyjään sähköpostilla.

Vaihdot ja palautukset on lähetettävä PAKETTINA erittäin hyvin pakattuna. Vaihdon ja palautuksen kustannukset maksaa lähettäjä. Emme lunasta postiennakkovaihtoja ja palautuksia. Liitä paketin mukaan nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä mahdollinen selostus syystä ja laskun numero. Puutteellisesti palautettuja tuotteita emme käsittele. Takuu kattaa maksetun tuotteen arvon, ei siitä aiheutuneita muita kuluja.

Tilillepanossa noudatamme kuluttajasuojaviraston suositusta (kohtuullisen ajan kuluessa) n.2-3 vko. Rahat palautuu sille maksutavalle, jota asiakas on alunperin maksutapahtumassa käyttänyt.

Pidätämme oikeuden nettikaupassa olevien hintojen sekä tietojen muutoksiin.

Nettikaupassa olevat kuvat ovat suuntaa-antavia, ellei tarkemmin ole mainittu.

Global FIN-Import Oy pidättää oikeuden muuttaa ehtoja.

Jatka