Toimitus ja palautukset

Lue toimitusehdot huolellisesti ennen tilauksen lähettämistä.

 

Tilatut tuotteet lähetämme postin ja matkahuollon kautta tai nouto Perttelin varastolta (ellei tuotteen kohdassa mainita toisin).

Toimituskulut lisäämme paketin hinnan päälle. Tilauksen kulkua voi katsoa sivuilta www.posti.fi tai www.matkahuolto.fi

Emme lähetä tilauksia, joissa ei ole mainittu täydellisiä yhteystietoja. Ole huolellinen antaessasi sähköpostiosoitettasi, sillä jos se on väärin, emme voi lähettää tilausvahvistusta, emmekä täten koko lähetystä.

Tuotteiden toimitusaika on 3-14 pv (ellei tuotteen kohdassa mainita toisin). Käsittelemme kaikki tilaukset viipymättä ja mikäli toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä asiakkaalle. Lähetyksen saapumisesta postiin ilmoitetaan vain kerran ja posti säilyttää saapuneita lähetyksiä 2 täyttä kalenteriviikkoa. Matkahuollosta saapumisilmoitus tulee puhelimeen tekstiviestillä.

Tuotteiden mukana toimitetaan lähetyslista, joka toimii kuittina. Asiakkaan vastuulla on selvittää osien sopivuus omaan mopoon tai moottoripyöräänsä.

Tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus. Viritys- ja sähköosilla, käytetyillä- ja aletuotteilla palautusoikeus on rajotettu. Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet, kun tuote on normaalissa käytössä ja oikein asennettu. Tällöin tuote vaihdetaan uuteen vastaavaan. Useimpien tuotteiden asennus vaatii ammattitaitoa. Älä asenna tuotetta, jos olet epävarma asennuksesta. Välillisiä ja välittömiä vahinkoja ei korvata. Ennen palautusta, ota yhteyttä myyjään sähköpostilla.

Vaihdot ja palautukset on lähetettävä PAKETTINA erittäin hyvin pakattuna. Vaihdon ja palautuksen kustannukset maksaa lähettäjä. Emme lunasta postiennakkovaihtoja ja palautuksia. Liitä paketin mukaan nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä mahdollinen selostus syystä ja laskun numero. Puutteellisesti palautettuja tuotteita emme käsittele. Takuu kattaa maksetun tuotteen arvon, ei siitä aiheutuneita muita kuluja.

Rahat maksamme asiakkaan ilmoittamalle tilille. Tilillepanossa noudatamme kuluttajasuojaviraston suositusta (kohtuullisen ajan kuluessa) n.2-3 vko.

Pidätämme oikeuden nettikaupassa olevien hintojen sekä tietojen muutoksiin.

Nettikaupassa olevat kuvat ovat suuntaa-antavia, ellei tarkemmin ole mainittu.

Global FIN-Import Oy pidättää oikeuden muuttaa ehtoja.

Jatka
Valmistaja
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Ostoskorisi on tyhjä